Active Directory - Dynamics NAV integratie met Connect Bridge

Hoe het proces van het toevoegen van nieuwe gebruikers van Active Directory aan Dynamics NAV te automatiseren?

  • Hoewel de taak van het beheren van gebruikers binnen Dynamics NAV het gebied van IT-managers is, zijn zij vaak niet op de hoogte van de specifieke machtigingen die aan elke nieuwe gebruiker binnen het ERP-systeem moeten worden toegewezen. Daarom is deze taak meer en meer de verantwoordelijkheid van de teams Sales en Finance geworden, zeker als het gaat over nieuwe medewerkers.
  • Het handmatig toewijzen van de rechten creëert het probleem van extra administratieve kosten die eraan zijn verbonden, en de kans op fouten bij het aanmaken van rollen.
  • Door op een eenvoudige manier rollen aan gebruikers toe te wijzen en te synchroniseren wordt het probleem van fouten, door handmatig machtigingsgegevens toe te wijzen, opgeheven.

Met ons Connect Bridge-platform kunt u het proces van Active Directory - Dynamics NAV-integratie volledig automatiseren.


Haal het beste uit uw software en kies voor Connect Bridge als uw ultieme oplossing.

Eenvoudige integratie tussen Active Directory en NAV vermindert de tijd die de beheerder nodig heeft om de gebruikerswachtwoorden en -machtigingen te repliceren en de productiviteit van andere afdelingen te verbeteren door automatisch gebruikers aan te maken, toe te wijzen aan groepen en rollen of door gebruikers automatisch uit te de-activeren wanneer hun contract wordt beëindigd.

Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen Dynamics NAV en Exchange, waardoor uw IT-budget wordt bespaard en productiviteit bevorderd. 

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Connect Bridge Platform geeft u de mogelijkheid om binnen enkele uren de integratie tussen de systemen zonder vereiste codekennis te verzekeren, wat anders weken of zelfs maanden zou vergen.
Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise