Dynamics CRM – Active Directory integratie met Connect Bridge

Waarom machtigingen synchroniseren tussen Dynamics CRM en Windows Active Directory?

  • Integratie tussen CRM en Active Directory biedt u de mogelijkheid om alle gebruikersaccounts (bestaande en nieuwe medewerkers, leveranciers, klanten en meer) op één plaats te beheren en de toegang tot CRM met Active Directory te beheren.
  • Na de integratie-instelling wordt het voor de gebruikers eenvoudig om in te loggen bij CRM Dynamics met hun bestaande inloggegevens, zonder de noodzaak om verschillende wachtwoorden te onthouden voor beide systemen met onderscheidende wachtwoordrichtlijnen.
  • Kortom, bi-directionele integratie van beide systemen maakt het mogelijk om toegang te voorzien voor uw bedrijfsgebruikers die ze nodig hebben, zonder vertraging en zonder manuele tussenkomst van de IT-afdeling.

Beheer meerdere CRM-organisaties via Active Directory-beveiligingsgroepen en maak uw IT-beheerders vrij om u te concentreren op andere belangrijke taken.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Als u op zoek bent naar realtime, live en continu bijgewerkte informatie, dan is Connect Bridge uw ultieme oplossing

Met synchronisatie van Dynamics CRM met Active Directory verlaagt u de beheerkosten voor inloggegevens en breidt u de complexiteitsregels voor bedrijfswachtwoorden uit naar de verbonden systemen. Gebruikers zijn verplicht om de wachtwoorden periodiek te wijzigen, in een veilige tijd en de gebruikers vrij te stellen van het onthouden van meerdere duikwachtwoorden.

integrationConnect Bridge-integratie is een gemakkelijk te gebruiken applicatie om Active Directory en Dynamics CRM met elkaar te integreren, en ook met andere 30-connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.

Bovendien heeft Connect Bridge Platform, vanwege de API-gebaseerde mechanisme, geen toegang nodig tot uw back-endbestanden om de integratie te garanderen. Alle gegevens die worden gesynchroniseerd, worden tijdens de overdracht gecodeerd, wat betekent dat er geen gegevens zijn opgeslagen op het integratieplatform zelf.


Begin integratie met / van al uw zakelijke applicaties met één platform.
Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise