Dynamics CRM - Dynamics NAV integratie met Connect Bridge

Dynamics CRM en Dynamics NAV-integratie om uw productiviteit en efficiëntie te verhogen

  • Deze integratie tussen Dynamics CRM en Dynamics NAV zorgt voor een grotere ROI van uw Dynamics-oplossingen, verbetert de interne efficiëntie en vermindert het dupliceren van gegevens. 

  • Integratie van de twee systemen stelt uw teams in staat om de applicaties te doorlopen en consistente en correcte klantgegevens te ontvangen (bijvoorbeeld het inschakelen van de verkoopafdeling, die toegang heeft tot Dynamics CRM, om live- en real-time ordersgegevens te zien die geïmporteerd zijn uit Dynamics NAV). 

Kortom, door beide systemen te integreren, kunt u gegevens over deze systemen beheren door wijzigingen en updates bij te houden, taken te automatiseren en het proces van rapportering te vergemakkelijken.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform


Haal het beste uit uw CRM- en ERP-software en kies Connect Bridge als uw ultieme oplossing.

Integratie van de systemen synchroniseert gegevens continu van het ene systeem naar het andere, zodat uw werknemers zich kunnen concentreren op de kernprocessen van Sales en Marketing. Omdat alle gegevens altijd in beide systemen zijn opgeslagen, kunnen alle afdelingen profiteren van de beschikbaarheid van de gegevens en deze gebruiken voor nauwkeurige plannings- en verkoopprocessen.

De architectuur van Connect Bridge is redelijk eenvoudig, maar baanbrekend. Het accepteert eenvoudige SQL-query's Create, Read, Update and Delete (CRUD) via standaard ODBC-, JDBC- en webservices-stuurprogramma's. Deze query's worden vervolgens vertaald naar standaard API-oproepen die eigen zijn aan het doelsysteem. Omdat we dus niet rechtstreeks met de onderliggende database werken, is de integriteit van uw gegevens gewaarborgd. 

Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen Dynamics NAV en Dynamics CRM, waardoor uw IT-budget wordt bespaard en productiviteit verhoogd. 

 


Ongeacht waar uw gegevens zich bevinden, we kunnen u helpen de waarde ervan te benutten, zodat u sneller gefundeerde beslissingen kunt nemen. Met meer dan 30 connectoren voor grote bedrijfssystemen, zoals SharePoint, Exchange, Office 365, Microsoft Dynamics CRM, SugarCRM en Microsoft Dynamics NAV, kunt u al uw belangrijke informatie binnen handbereik hebben.

Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise