Dynamics CRM – Google Apps integratie met Connect Bridge

Hoe kan de integratie van Dynamics CRM en Google Apps u helpen om beter en sneller samen te werken, zodat uw werknemers en andere gebruikers constant op de hoogte blijven en up-to-date zijn?

  • Integratie van Dynamics CRM en Google Apps is een automatiseringsproces voor bedrijven dat de kosten verlaagt door taken en processen te automatiseren en de efficiëntie te verbeteren door deze activiteiten 24 uur per dag te laten draaien.
  • Uw werknemers hoeven niet langer voor elke specifieke toepassing te worden opgeleid en de productiviteit stijgt door een beter gebruik van de interne toegang tot bronnen, interne processen, stroomlijning en verbeterde pijplijncommunicatie tussen verschillende afdelingen.
  • Kortom: synchronisatie van beide systemen vergemakkelijkt de synchronisatie van documenten, zorgt voor beter contact en schemabeheer, vooral als het op de achtergrond draait en niet constant handmatige onderhoud vereist.

Automatiseer, organiseer en stroomlijn uw processen door Dynamics CRM en Google Apps te integreren.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Als u op zoek bent naar realtime, live en continu bijgewerkte informatie, dan is Connect Bridge uw ultieme oplossing

Integratie van de twee systemen met behulp van officiële API / WebServices voor Google Apps biedt u veel flexibiliteit, zolang u weet wat u doet. Echter, omdat de integratie veel codeerwerk vereist,kan het te ingewikkeld worden en kan het een bron van fouten en kosten zijn. Het bestuderen van de API-documentatie vereist een grote hoeveelheid tijd in combinatie met de methode van vallen-en-opstaan.
Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen Dynamics CRM en Google Apps.

Met Connect Bridge Platform kunt u in uw eigen ontwikkelomgeving blijven en is er geen toegang nodig tot uw back-endbestanden om de integratie te garanderen. Alle gegevens die worden gesynchroniseerd, worden tijdens de overdracht gecodeerd, wat betekent dat er geen gegevens zijn opgeslagen op het integratieplatform zelf. 

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Connect Bridge-integratie is gemakkelijk te gebruiken applicatie om Google Apps en Dynamics CRM te integreren, samen met andere 30 connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.
Atart verbinden met / van al uw bedrijfstoepassingen met één platform. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise