Dynamics CRM - Google Drive integratie met Connect Bridge

Exporteer automatisch orders van Dynamics CRM naar Google Drive

  • Voor elk bedrijf dat werkt met Dynamics CRM en Google Drive kan het prominent worden om gegevens en documenten op te slaan op de externe Google Drive voor back-up en veiligheid. 

  • Als het gaat om gemak en flexibiliteit, zou u cloud-diensten zoals Google Drive kunnen overwegen om een veilige en betrouwbare back-up van uw Dynamics CRM-gegevens te garanderen. 

  • Kortom, de integratie van beide systemen kan u helpen om gegevens- en samenwerkingsprocessen van meerdere platformen samen te brengen om schaalvoordelen, efficiëntie en consistentie in informatiebeheer te bereiken. 

Vereenvoudig applicatie-migratie en integratieprojecten met Connect Bridge-integratieplatform en verkort manuele codeerwerk met 90%.


Connect Bridge-ontwikkelaars hebben de ervaring en de hulpmiddelen gecreëerd om ervoor te zorgen dat uw nieuwe systeem een schone, nauwkeurige en gebruiksklare processtroom krijgt bij de integratie met andere systemen.

Of u nu op zoek bent naar nieuwe efficiëntie en productiviteit van geïntegreerde systemen, of eenvoudigweg gegevens van oudere platforms naar nieuwere wilt migreren, Connect Bridge Platform doet het voor u zonder toegang tot uw back-endgegevens en configuratiebestanden.

integrationMet Connect Bridge U blijft in uw eigen softwareontwikkelomgeving die u kent en behoudt u de volledige controle over gegevens en gebruikersactiviteit. En bovenal weet u dat uw gegevens veilig zijn. 

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Meld u aan voor een gratis demo om te leren hoe u meer dan 30 connectoren kunt integreren en de productiviteit kunt verbeteren.
Probeer het 30 dagen gratis

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise