SugarCRM – Microsoft Exchange integratie met Connect Bridge

Hoe integreert u SugarCRM met Microsoft Exchange?

  • CRM-systemen zijn de afgelopen jaren een prominent onderdeel geworden van elk midden- tot grootbedrijf. Desalniettemin blijft de integratie met andere systemen nog steeds complex en lijkt het alleen voorbehouden aan ontwikkelaars. 

  • Meestal moet de IT-beheerder, om twee verschillende doelsystemen te kunnen integreren, uitgebreide kennis hebben van de API van elk doelsysteem. Dit vereist een aanzienlijke hoeveelheid werkuren om te bestuderen en te begrijpen hoe die API's werken en de code te schrijven. 

U wilt de financiële kracht van SugarCRM combineren met samenwerkingsfuncties van Microsoft Exchange om de acceptatie door gebruikers te vergroten en de productiviteit te verhogen?

Dit is waar Connect Bridge-integratieplatform in het spel komt en de held van de dag wordt. 


Haal het beste uit uw software zonder veel moeite door Connect Bridge uw systemen te laten verbinden

Integratie van de twee systemen is een bewezen bijproduct om de kostenefficiëntie, systeembetrouwbaarheid, product- en servicekwaliteit te verbeteren. Het maakt niet uit in welke branche u actief bent, van landbouw tot HR, van financiën tot gezondheid, met integratie kunt u de controle behouden en de communicatie tussen twee systemen aanpassen aan uw behoeften.

Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen Microsoft Exchange en SugarCRM, waardoor uw IT-budget wordt bespaard en productiviteit geboost. 

Blijf uw concurrentite voor met live, bidirectionele synchronisatie van contacten, e-mails, bijlagen, kalenders en alle andere entiteiten.
Verbind uw SugarCRM met Connect Bridge en pas de integratie aan uw behoeften aan. 


Connect Bridge Platform biedt u de mogelijkheid om binnen enkele uren de integratie tussen de systemen zonder codekennis te verzekeren, wat anders weken of zelfs maanden zou vergen.

Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise