Dynamics CRM – Oracle integratie met Connect Bridge

Waarom zou u Dynamics CRM of Dynamics Online integreren met Oracle?

  • Integratie tussen Oracle en Dynamics CRM / 365-systemen stelt bedrijven in staat om competitieve productiviteit te behalen door de samenwerking tussen verschillende afdelingen, zoals verkoop, marketing en ondersteuning, te verbeteren.
  • De integratie zorgt voor minder informatie-redundantie tussen twee systemen en optimaliseert opportunity-to-order-to-cash-processen.
  • Deze en meer voordelen zullen zich voor u openen door beide systemen te integreren: integratie vergemakkelijkt de synchronisatie van processen en gegevens, vooral als het op de achtergrond draait en geen kennis van code- of programmeertaal van u eist.

Automatiseer, organiseer en stroomlijn uw processen door Oracle en Dynamics CRM / 365 te integreren.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Haal het beste uit uw software en kies voor Connect Bridge als uw ultieme oplossing.

Integratie van de twee systemen geeft u het volledige beeld van uw klanten, processen, geschiedenis en rapportering. Het stelt u in staat om de best werkende marketing- en verkoopprocessen te stroomlijnen, ze vervolgens te finetunen en aan te passen aan alledaagse veranderende marktsituaties. Bi-directionele, SQL-gebaseerde integratie geeft elke gebruiker een beeld van de gegevens die hij nodig heeft om de productiviteit te verhogen.

Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen Dynamics CRM en Oracle. 

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Connect Bridge Platform biedt u de mogelijkheid om binnen enkele uren de integratie tussen de systemen te verzekeren, zonder dat dit kennis van code- of programmeertaal van u vergt, wat anders weken of zelfs maanden van u zou opeisen. 


Connect Bridge-integratie is een eenvoudige te gebruiken applicatie om Oracle en Dynamics CRM te integreren, samen met andere 30-connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.
Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform.Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise