Dynamics CRM - Quickbooks integratie met Connect Bridge

Hoe kan de integratie van Dynamics CRM en QuickBooks uw verkoop- en marketingefficiëntie verhogen en uw bedrijf helpen om een hogere ROI te behalen?

  • Integratie van Dynamics CRM en QuickBooks brengt niet alleen gegevens en processen bij elkaar, maar biedt u ook consistentie en efficiëntie van informatiebeheer
  • Door de datastromen aan te passen, kunt u alle interne en externe belanghebbenden op de hoogte houden van klanten, verkoopactiviteiten en KPI's
  • Bi-directionele, op SQL gebaseerde integratie geeft elke gebruiker een beeld van de gegevens die hij nodig heeft om de productiviteit te verhogen

Vermijd het dupliceren van gegevens en haal meer uit zowel CRM als boekhoudsysteem QuickBooks door de gegevens op een gesynchroniseerde, bi-directionele en live manier te combineren.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Als u op zoek bent naar realtime, live en continu bijgewerkte informatie, dan is Connect Bridge uw ultieme oplossing

Verkoop- en marketingteams kennen de voordelen van het combineren van Dynamics CRM en QuickBooks voor het beheren van alle klantgerelateerde informatie. Als u genoeg hebt van dubbele invoer op beide platforms om ze te stroomlijnen, moet u kiezen voor naadloze integratie met Connect Bridge Platform.

integration Connect Bridge-integratie is een gemakkelijk te gebruiken applicatie om QuickBooks en Dynamics CRM te integreren, samen met andere 30 connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.

Bovendien hoeft Connect Bridge Platform, vanwege de API-gebaseerde machanisme, geen toegang nodig tot uw back-endbestanden om de integratie te garanderen. Alle gegevens die worden gesynchroniseerd, worden tijdens de overdracht gecodeerd, wat betekent dat er geen gegevens zijn opgeslagen op het integratieplatform zelf. 


  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Vraagt u volledige controle, maximale mogelijkheden van uw integratie en tot 90% minder codering dan een oplossing gemaakt op maat? Begin vervolgens met verbinden met / van al uw bedrijfstoepassingen met één platform. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise