Dynamics CRM – SharePoint integratie met Connect Bridge

Hoe kan de integratie van Dynamics CRM en SharePoint uw bedrijfsinfrastructuur verbeteren en de gebruikersacceptatie verhogen?

  • Essentiële klantrecords worden opgeslagen en geïmplementeerd in verschillende CRM- en opslagsystemen en worden verzameld door verschillende teams die op verschillende platforms werken. Hoewel bedrijven zoals Microsoft oplossingen bieden die klaar zijn voor algemeen gebruik, zullen de systemen hoogstwaarschijnlijk nog steeds moeten worden aangepast tijdens integratie, zodat de systemen op de meest efficiënte manier door gebruikers kunnen worden geaccepteerd en gebruikt. 

  • Integratie van Dynamics CRM en SharePoint brengt niet alleen gegevens en processen bij elkaar, maar biedt ook een betere samenwerking en meer beveiliging van uw gegevens en documenten. 

Vermijd herhaling van alledaagse administratieve taken en haal meer rendement uit zowel CRM als SharePoint door de gegevens op een gesynchroniseerde, bi-directionele en live manier te combineren.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform


Als u op zoek bent naar realtime, live en continu bijgewerkte informatie, dan is Connect Bridge uw ultieme oplossing.

Verkoop- en marketingteams kennen de voordelen van het combineren van Dynamics CRM en SharePoint voor het beheren van alle klantgerelateerde informatie. In essentie zijn CRM-systemen niet ontworpen om documenten op te slaan, en dat is waar veilig SharePoint in het spel komt.

Wat kan de integratie van Dynamics CRM met SharePoint voor u en uw bedrijf betekenen? 

  • Minder opslagkosten (prijs per GB in CRM in vergelijking met prijs per GB in SharePoint)
  • Niet-CRM-gebruikers kunnen ook documenten bekijken en bewerken die zijn opgeslagen in CRM
  • Geavanceerde zoekfunctionaliteit

Dit is waar Connect Bridge-integratieplatform in het spel komt. 

Integratie met Connect Bridge is een eenvoudig te gebruiken applicatie om SharePoint en Dynamics CRM te integreren, samen met andere 30-connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u synchroniseert en hoe. 

 


  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Pas de integratie aan volgens uw behoeften en breid de functionaliteiten van uw Dynamics CRM- en SharePoint-systemen uit.

Met het Connect Bridge-integratieplatform kunt u binnen enkele uren eindsystemen met uw oplossingen integreren, waardoor u meteen een integratiedeskundige wordt. Probeer het 30 dagen gratis

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise