Dynamics CRM - Team Foundation Server integratie met Connect Bridge

Exporteer automatisch orders van Dynamics CRM naar Team Foundation Server en bespaar uw kostbare tijd

  • Voor elk bedrijf dat met Dynamics CRM en TFS werkt of productontwikkeling uitvoert, zal er beslist tijd komen voor integratie tussen de twee systemen. 

  • Door beide systemen te integreren, kunnen verschillende afdelingen werken in de toepassing van hun keuze en toch gemakkelijk kunnen samenwerken: alle informatie met betrekking tot klantrelaties en case management wordt in twee richtingen gesynchroniseerd tussen twee systemen en maakt end-to-end traceerbaarheid in softwareontwikkeling mogelijk.

Vereenvoudig applicatie-migratie en integratieprojecten met Connect Bridge Platform en verkort manuele codeerwerk met 90%.


Als u op zoek bent naar realtime, live en continu bijgewerkte informatie, dan is Connect Bridge uw ultieme oplossing

Connect Bridge maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te hebben tot uw bestanden, geïmplementeerd op uw eigen server of op onze SaaS, tussen meer dan 30 verschillende connectoren.

integrationMet Connect Bridge blijft u in uw eigen softwareontwikkelomgeving werken en behoudt u de volledige controle over gegevens en gebruikersactiviteit. En bovenal weet u dat uw gegevens veilig zijn.

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning
Vraag hier uw gratis demo aan

Meld u aan voor een gratis demo om te leren hoe u meer dan 30 connectoren kunt integreren en de productiviteit kunt verbeteren.
Probeer het 30 dagen gratis

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise