Evernote - SharePoint integratie met Connect Bridge

Integreer Evernote met SharePoint om notities automatisch te verplaatsen.

  • Integratie en synchronisatie van Evernote en SharePoint verbetert niet alleen de samenwerking binnen uw bedrijf tussen verschillende afdelingen, maar beschermt ook uw gegevens tegen gegevensverlise tijdens systeemonderbrekingen.
  • Door beide systemen te synchroniseren, kunt u gegevens op deze systemen beheren door wijzigingen en updates bij te houden, taken te automatiseren en de rapportage te vergemakkelijken.

Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen Evernote en SharePoint, waardoor uw IT-budget wordt bespaard en productiviteit verhoogd.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Haal het beste uit uw software en kies voor Connect Bridge als uw ultieme oplossing.

Integratie van de twee systemen stelt uw teams in staat om in beide applicaties te werken en consistente en correcte klantgegevens te ontvangen.

Met naadloze integratie en synchronisatie heeft u toegang tot uw gegevens, ongeacht waar deze zich bevinden, in de cloud of op uw eigen server. Het lokaliseren van informatie is niet langer een vermoeiende taak, u kunt nu uw bestanden eenvoudig vinden zonder SharePoint te verlaten. 

Bovendien hoeft Connect Bridge Platform, vanwege de API-gebaseerde machanisme, geen toegang nodig tot uw back-endbestanden om de integratie te garanderen. Alle gegevens die worden gesynchroniseerd, worden tijdens de overdracht gecodeerd, wat betekent dat er geen gegevens zijn opgeslagen op het integratieplatform zelf. 

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Connect Bridge Platform biedt u de mogelijkheid om binnen enkele uren de integratie tussen de systemen te verzekeren, zonder dat er kennis van code- of programmeertaal vereist is. Op deze manier bespaart u weken of zelfs maanden manuren!
Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform.Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise