Integratie van Dropbox met Connect Bridge

Naadloze en automatische synchronisatie van processen met Dropbox

  • Integratie van Dropbox met andere applicaties (zoals CRM's, verkoop- en marketingtoepassingen zoals Salesforce of SugarCRM, opslagbewegingen en nog veel meer) verhoogt de samenwerking en productiviteit van het bedrijf.
  • Door uw gegevens te synchroniseren tussen Dropbox en andere toepassingen, kunnen gebruikers eenvoudig bestanden in verschillende indelingen zoeken, delen, bewerken en opslaan voor beter informatiebeheer en gestroomlijnde bedrijfsprocessen. 

Connect Bridge Platform maakt het mogelijk om naadloze, automatische, bidirectionele en real-time synchronisatie van bestanden, activiteiten en mappen uit te voeren met behulp van de Dropbox-connector.


Haal het beste uit uw software en kies Connect Bridge als uw integratieplatform

Integratie van Dropbox met andere toepassingen automatiseert processen, zoals zoeken, uploaden en downloaden, herstellen of verplaatsen van de bestanden.

Connect Bridge maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te krijgen tot uw bestanden, geïmplementeerd op uw eigen server of op onze SaaS. 

De integratie met Connect Bridge is een eenvoudig proces om Dropbox te integreren met andere 30-connectoren. Het is volledig aanpasbaar aan uw behoeften en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u synchroniseert en hoe. 

Dropbox Connector stelt je in staat om bestanden en mappen in je Dropbox-account te manipuleren, zoals:

  • geautomatiseerde login (geen popup)
  • bestanden downloaden / uploaden (incl. mass-upload)
  • bestanden en mappen kopiëren, verplaatsen en verwijderen
  • bidirectionele synchronisatie en monitoring van wijzigingen in bestanden en mappen
  • bladeren  door metadata van bestanden en mappen
  • en nog veel meer

Met Connect Bridge Blijft u in uw eigen softwareontwikkelomgeving die u kent, met behoud van volledige controle over gegevens en gebruikersactiviteit. Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise