Microsoft Exchange / Office 365 – Active Directory integratie met Connect Bridge

Hoe Microsoft Exchange - Office 365-accounts te synchroniseren met Active Directory-accounts?

  • Integratie tussen Microsoft Exchange / Office 365 en Active Directory biedt u de mogelijkheid om alle gebruikersaccounts (bestaande en nieuwe medewerkers, verkopers, klanten en meer) op één plaats te beheren en de toegang tot CRM met Active Directory te regelen.
  • De Active Directory-connector biedt de mogelijkheid om AD-objecten te manipuleren - gebruikers, groepen, computers en meer.
  • Na de integratie-instelling is het voor de gebruikers eenvoudig om in te loggen bij Exchange / Office 365 met hun bestaande inloggegevens, zonder dat ze verschillende wachtwoorden hoeven te onthouden voor beide systemen met onderscheidende wachtwoordrichtlijnen.

Beheer meerdere CRM-organisaties via Active Directory-beveiligingsgroepen en maak uw IT-beheerders vrij om u te concentreren op andere belangrijke taken.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Als u op zoek bent naar realtime, live en continu bijgewerkte informatie, dan is Connect Bridge uw ultieme oplossing

Eenvoudige integratie tussen Active Directory en Exchange / Office 365 verkort de tijd die een IT-beheerder nodig heeft om de gebruikerswachtwoorden en -referenties te repliceren en de productiviteit van andere afdelingen te vergroten door automatisch gebruikers aan te maken, toe te wijzen aan groepen of door gebruikers automatisch uit te schakelen wanneer hun contract wordt beëindigd.

Met de naadloze synchronisatie verlaagt u de beheerkosten voor inloggegevens en vergemakkelijkt u de rapportage van groepslidmaatschappen en levert u de benodigde rapporten voor IT-infrastructuurbeveiligingsaudits.

Connect Bridge-integratie is een gemakkelijk te gebruiken applicatie om Active Directory en Microsoft Exchange / Office 365 te integreren, samen met andere 30-connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.

Met Connect Bridge blijft u in uw eigen softwareontwikkelomgeving die u kent. U voorkomt dat u talloze uren besteedt aan het bestuderen van de documentatie van Active Directory en de bijbehorende API's.


  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Begin integratie met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise