Outlook - OneDrive synchronisatie met Connect Bridge

Automatisch bijlagen en e-mails van uw Outlook-account exporteren naar uw cloudopslag.

  • Microsoft-platforms hebben een ingebouwde oplossing om OneDrive-documenten snel te openen en op te slaan vanuit uw Office-apps, zoals Word, Excel en Outlook. Maar hoe zit het met het automatisch opslaan van uw e-mails en bijlagen op uw OneDrive vanuit uw Outlook-account? 

  • Integratie van OneDrive en Outlook biedt u de mogelijkheid om uw e-mails en bijlagen automatisch naar OneDrive te verplaatsen voor back-up, opslag en delen. 

Met ons Connect Bridge-platform kunt u het synchronisatieproces volledig automatiseren tussen Outlook en OneDrive-integratie. Synchroniseren en opslaan was nog nooit zo eenvoudig!


Haal het beste uit uw software en kies voor Connect Bridge als uw ultieme oplossing.

Connect Bridge maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te krijgen tot uw bestanden, geïmplementeerd op uw eigen server of op onze SaaS, tussen meer dan 30 verschillende connectoren.

integrationMet Connect Bridge blijft u in uw eigen softwareontwikkelomgeving werken en behoudt u de volledige controle over gegevens en gebruikersactiviteit. En bovenal weet u dat uw gegevens veilig zijn. 

Vraag hier uw gratis demo aan

Begin in enkele minuten

Blijf in uw programmeertaal

Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Connect Bridge-integratie is gemakkelijk te gebruiken applicatie om Outlook en OneDrive te integreren, samen met andere 30 connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.

Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise