QuickBooks – Oracle integratie met Connect Bridge

Hoe QuickBooks en Oracle gemakkelijk en moeiteloos integreren zonder kennis van code- of programmeertaal?

  • Integratie tussen Oracle en QuickBooks-systemen stelt bedrijven in staat om competitieve productiviteit te behalen door de samenwerking tussen verschillende afdelingen, zoals Sales, Marketing en Support, te verbeteren.
  • De integratie zorgt voor minder informatie-redundantie tussen twee systemen en optimaliseert opportunity-to-order-to-cash-processen 

  • Deze en meer voordelen zullen zich voor u openen door beide systemen te integreren: integratie van beide systemen vergemakkelijkt de synchronisatie van processen en gegevens, vooral als deze op de achtergrond draait en geen codeervaardigheden van u vereist. 

Automatiseer, organiseer en stroomlijn uw processen door Oracle en QuickBooks te integreren. Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Haal het beste uit uw software en kies voor Connect Bridge als uw ultieme oplossing

Integratie van de twee systemen geeft u het volledige beeld van uw klanten, processen, geschiedenis en rapportering. Het stelt u in staat om de best werkende marketing- en verkoopprocessen te stroomlijnen, ze vervolgens te finetunen en aan te passen aan alledaagse veranderende marktsituaties. Bi-directionele, SQL-gebaseerde integratie geeft elke gebruiker een beeld van de gegevens die hij nodig heeft om de productiviteit te verhogen.

Maak heel eenvoudig en snel verbinding met eigen Oracle-databases op locatie of in de cloud met standaardtoepassingen zoals Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft Dynamics CRM of Microsoft Dynamics NAV. 

Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen QuickBooks en Oracle, het redden van uw IT-budget en het verhogen van de productiviteit. 

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Connect Bridge-integratie is een eenvoudig te gebruiken applicatie om Oracle en Quickbooks te integreren, samen met andere 30-connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u synchroniseert en hoe.
Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform.Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

 

Awards en expertise