Salesforce - Exchange integratie met Connect Bridge

Hoe kunt u het besluitvormingsproces stroomlijnen, op uw administratiekosten besparen en ook de productiviteit van medewerkers te verhogen, door Microsoft Exchange te integreren met het Salesforce-platform?

  • Integratie van het Salesforce-platform met Exchange verhoogt niet alleen de zichtbaarheid van gegevensstromen, maar elimineert ook de herhaalde invoer van records, vermindert menselijke fouten bij het invoeren van gegevens en verbetert het besluitvormingsproces door de gegevens te centraliseren in de applicatie waarin u gewend bent te werken.
  • Door contact, kalender en taakcreatie in Exchange / Outlook te automatiseren, versnelt u uw verkoopactiviteiten en KPI's, waardoor een soepele rapportering en het volgen van wijzigingen mogelijk wordt.
  • BI-directionele, live en codeloze integratie geeft elke gebruiker en onderneming een verhoogde zichtbaarheid van essentiële informatie die nodig is om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Vermijd herhaalde gegevensinvoer en verlaag de bijbehorende administratieve kosten door de informatiestroom tussen het Salesforce-platform en Microsoft Exchange / Outlook te synchroniseren.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform.


Als u op zoek bent naar realtime, live en continu bijgewerkte informatie, dan is Connect Bridge uw ultieme oplossing.

Bij het implementeren van een CRM- of ERP-systeem binnen een organisatie, worden beheerders geconfronteerd met werknemers die nog steeds het grootste deel van hun werktijd in de Microsoft Exchange / Outlook-omgeving doorbrengen. Gebruikersacceptatie van CRM / ERP kan niet voor elk bedrijf worden gegarandeerd en brengt aanzienlijke administratiekosten voor deze bedrijven met zich mee als dit mislukt.

Het concept van integratie bestaat al geruime tijd, maar het blijft een complex proces en vereist de juiste aanpak en de juiste technologie.

Gebeurtenisgestuurde, live synchronisatie van e-mails, contacten, agenda's en taken tussen Salesforce en Exchange, op elk apparaat, is een bewezen oplossing die u wordt aangeboden door Connect Bridge Platform.

Kies voor de mogelijkheid om informatie tussen de twee systemen te synchroniseren en zo redundante gegevensupdates te verminderen. Geef uw werknemers de mogelijkheid om de gegevens alleen in Salesforce in te voeren en ze automatisch te laten verschijnen in Exchange.


  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Pas de integratie aan volgens uw behoeften en breid uw Salesforce- en SharePoint-systemen uit. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise