Salesforce - SharePoint integratie met Connect Bridge

Hoe kan de integratie van Salesforce en SharePoint uw verkoop- en marketingefficiëntie verhogen en uw bedrijf helpen de samenwerking en productiviteit te verbeteren?

  • Verkoopteams kennen de voordelen van het gebruik van Salesforce voor het beheer van alle klantgerelateerde informatie. Maar niet iedereen in het bedrijf heeft toegang nodig tot de klantgegevens in uw CRM-systeem en dit heeft ook niet de voorkeur in termen van licentiekosten en toegangsrechten.
  • Sommige teams moeten alleen specifieke items zien zoals accountcontactpersonen of e-mail geschiedenis. Of sommige externe partijen, zoals partners of leveranciers, hebben een veilige locatie nodig om de gegevens te zien en op te halen waartoe ze toegang hebben. Een uitstekende manier om dit te doen, is door Salesforce te integreren met SharePoint Online (O365), 2013 of 2016 on-premises.

Met bi-directionele, op SQL gebaseerde integratie, kunt u uw verkoop- en marketingteams een overzicht geven van de gegevens die ze nodig hebben om de productiviteit te verhogen, zelfs als ze geen CRM-toegangsrechten hebben. Pas de datastromen aan zodat alle interne en externe belanghebbenden op de hoogte blijven van klanten, verkoopactiviteiten en KPI's.


Verbind SharePoint met Salesforce om uw CRM-systeem en documentbeheerfunctionaliteiten uit te breiden

Vraagt u volledige controle, maximale mogelijkheden van uw integratie en tot 90% minder codering dan een oplossing op maat? Begin nu met verbinden met / van al uw bedrijfstoepassingen met één integratieplatform. Probeer het 30 dagen gratis.

integration Connect Bridge-integratie is een gemakkelijk te gebruiken applicatie om Salesforce en SharePoint met elkaar te integreren, of met andere 30 connectoren. Het is volledig aanpasbaar aan uw behoeften en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.

Vraag hier uw gratis demo aan

  • Begin in enkele minuten
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Pas de integratie aan volgens uw behoeften en breid uw Salesforce- en SharePoint-systemen uit. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise