SharePoint - Dropbox integratie met Connect Bridge

Hoe kan een diepere integratie tussen Dropbox en SharePoint worden vergemakkelijkt om de bedrijfsprocessen te verbeteren?

  • Combinatie van SharePoint en Dropbox biedt een uitzonderlijk documentopslag- en samenwerkingsplatform, en automatische synchronisatie tussen beide zorgt ervoor dat een wijziging die op één plek wordt aangebracht - onmiddellijk weergegeven wordt op alle verbonden locaties. 

  • In sommige gevallen is integratie erg handig wanneer uw bedrijf de diensten van Dropbox gebruikt, maar is niet klaar om afstand te nemen van het gebruik van SharePoint, omdat het een hoger niveau van beveiliging en samenwerking biedt dan Dropbox. 

  • Synchronisatie van beide systemen biedt meer dan alleen het kopiëren en opslaan van bestanden: het sluit de kloof tussen diegenen die kiezen voor bekende handige Dropbox en IT-geprezen veilige SharePoint. 

Schakel de krachtige integratie tussen Dropbox en SharePoint in en synchroniseer ze op real-time, bidirectionele automatische wijze met Connect Bridge Platform.


Haal het beste uit uw software en kies Connect Bridge als uw integratieplatform

Integratie van Dropbox automatiseert processen, zoals zoeken, uploaden en downloaden, herstellen of verplaatsen van de bestanden. Uw mogelijkheden om samen te werken en te delen zullen echt worden uitgebreid door synchronisatie, back-up en integratie met SharePoint.

Connect Bridge maakt het mogelijk om altijd en overal toegang te krijgen tot uw bestanden, geïmplementeerd op uw eigen server of op onze SaaS, tussen meer dan 30 verschillende connectoren.

  • Begin binnen enkele uren
  • Blijf in uw programmeertaal
  • Geniet van onze gratis technische ondersteuning

Met Connect Bridge blijft u in uw eigen softwareontwikkelomgeving die u kent en behoudt u de volledige controle over gegevens en gebruikersactiviteit. En bovenal weet u dat uw gegevens veilig zijn. 


Connect Bridge-integratie is gemakkelijk te gebruiken applicatie om Sharepoint en Dropbox te integreren, samen met andere 30 connectoren. Het is volledig aanpasbaar en geeft u volledige controle over welke attributen en documenten u wilt synchroniseren en hoe.
Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis.

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise