SugarCRM – Dynamics NAV integratie met Connect Bridge

Hoe vergroot u verkoopkansen en verbetert u klantenervaring door SugarCRM te integreren met Dynamics NAV

  • Integratie tussen SugarCRM en Dynamics NAV elimineert handmatige herfinanciering en herhaalde, bi-directionele gegevensinvoer, en biedt gebruikers een betere zichtbaarheid van kritieke financiële informatie. 

  • Door beide systemen te integreren, kunt u gegevens op deze systemen beheren door wijzigingen en updates bij te houden, taken te automatiseren en de rapportage te vergemakkelijken. 

Combineer de financiële kracht van Dynamics NAV met SugarCRM-platform om gegevensonnauwkeurigheid te verbeteren en onvolledige informatiete elimeneren.

Dit alles en meer mogelijk gemaakt met het Connect Bridge-integratieplatform


Haal het beste uit uw software en kies voor Connect Bridge als uw ultieme oplossing.

Integratie van de twee systemen stelt uw teams in staat om in beide applicaties te werken en consistente en correcte klantgegevens te ontvangen (bijvoorbeeld mogelijkheid geven aan de verkoopafdeling, die toegang heeft tot SugarCRM, om live- en real-time ordersgegevens te zien die geïmporteerd zijn uit Dynamics NAV).

Integratie van de systemen synchroniseert continu de gegevens van het ene systeem naar het andere, zodat uw werknemers zich kunnen concentreren op kernzaken van verkoop en marketing. Omdat alle gegevens altijd in beide systemen zijn opgeslagen, kunnen alle afdelingen profiteren van de zichtbaarheid en deze gebruiken voor nauwkeurige plannings- en verkoopprocessen. 

Connect Bridge Platform elimineert uren aan codeerwerk en zorgt voor een snellere, eenvoudigere en veiligere ontwikkeling van de synchronisatie tussen Dynamics NAV en SugarCRM, waardoor uw IT-budget wordt bespaard en productiviteit verhoogd. 


Connect Bridge Platform biedt u de mogelijkheid om binnen enkele uren de integratie tussen de systemen te verzekeren, zonder dat er kennis van code- of programmeertaal vereist is. Op deze manier bespaart u weken of zelfs maanden manuren!

Begin met verbinden met / van al uw zakelijke applicaties met één platform. Probeer het 30 dagen gratis

Wat zeggen onze partners

Awards en expertise