Als u twee of meer e-mailaccounts gebruikt die op verschillende servers gehost worden, krijgt u gegevens die van verschillende bronnen afkomstig zijn, en die niet automatisch en continu met elkaar gesynchroniseerd worden.  Als u een gebruiker bent van meerdere desktop en mobiele apparaten, moet u uw informatie voortdurend geactualiseerd en up-to-date beschikbaar hebben. 


Met onze toepassing CB Exchange Server Sync heeft u een heel intuïtieve toepassing waarmee al uw gegevens van meerdere Outlook accounts gesynchroniseerd worden met elkaar. De synchronisatie is volledig flexibel en maakt het mogelijk om de meest gangbare Exchange-servers (2010, 2013, 2016) en Outlook.com en Office 365 aan elkaar te sluiten. 

Eenvoudig in te stellen

Synchronisatie in één of twee richtingen

Aangepaste configuratie

24/7 veiligheid

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe eenvoudig het is om verschillende Outlook-postvakken te synchroniseren, gehost op verschillende servers op verschillende apparaten

De activatie van het product duurt slechts een paar minuten en de configuratie van meerdere gebruikers op verschillende Exchange Servers is snel en intuitief. Heeft u vragen of heeft u ondersteuning nodig? Neem gewoon contact met ons op via office@connecting-software.com en we zullen ons best doen om uw e-mail op dezelfde werkdag te beantwoorden.

Bekijk de prijzen en meer informatie op onze webpagina en ontdek hoe CB Exchange Server Sync een echt verschil kan maken voor uw bedrijf.

 


Alles bekijken en beheren vanaf

één plaats

één account

elk toestel

CB Exchange Server Sync Cloud Service-prijzen

12 Maanden

$4.99

  • Prijs per maand per synchronisatiepaar (2000 maximum) 
KOOP NU

6 Maanden

$5.99

  • Prijs per maand per synchronisatiepaar (2000 maximum) 
KOOP NU

1 Maand

$9.99

  • Prijs per maand
    per synchronisatiepaar (2000 maximum) 
KOOP NU