Salesforce-documentbeheer in SharePoint

  • Het gebruik van Customer Relationship Management van Salesforce naast documentbeheer en samenwerking in SharePoint is ideaal voor veel ondernemingen.
  • Dankzij deze geïntegreerde systeemcombinatie kunnen zowel Salesforce-gebruikers als alle andere belanghebbenden, die toegang tot SharePoint hebben, werken met klantgegevens.
  • Maar hoe kunt u verder gebruik maken van deze integratie en Salesforce-documenten, -mappen en andere gegevens automatisch naar SharePoint verplaatsen?

Door gebruik te maken van onze applicatie Document Extractor, gebouwd voor Salesforce platform™

Document Extractor Built for Salesforce platform™

Stel je voor dat meerdere teams op verschillende locaties toegang nodig hebben tot klantgegevens opgeslaan in uw CRM. Sommige verkopers updaten de klantaccountgegevens voortdurend in Salesforce, waarbij een contract of een offerte wordt geüpload. Maar andere teamleden mogen alleen toegang hebben tot specifieke klantgegevens, bestanden of mappen. In plaats van de documenten en gegevens in Salesforce op te slaan, waarom zouden uw teamleden Salesforce-gegevens dan niet automatisch naar SharePoint laten verplaatsen?

Document Extractor maakt het mogelijk dat elke keer dat er een bestand wordt geüpload naar Salesforce, het automatisch naar SharePoint is verplaatst. Er blijft een koppeling in Salesforce bestaan om bestanden op te halen, maar het bestand zelf bevindt zich veilig in SharePoint.

Na de configuratie controleert Document Extractor documenten die betrekking hebben tot CRM-accounts, contactpersonen, leads, opportunities, offertes, orders, activa en e-mails, inclusief bijlagen, en maakt het de juiste mapstructuur aan in SharePoint. Zodra het bestand is uitgepakt of 'stubbed', blijft er een link in uw CRM staan, maar het fysieke bestand wordt opgeslagen in SharePoint.  

Aangepaste configuratie maakt het mogelijk om zelf te bepalen welke gegevens u uitpakt en met welke frequentie, waarna het programma op achtergrond blijft werken, met weinig tot geen onderhoud vereist.

Probeer Document Extractor nu gedurende 30 dagen gratis, of praat met ons indien u specifieke vereisten hebt.

Vermindert uw CRM opslagkost

Behoudt integriteit van uw documenten

Verbetert het e-mailbeheer

Verplaatst documenten naar meerdere SharePoint entiteiten

Wij zijn specialisten in integratie van bedrijfsapplicaties - CRM, ERP, XRM - de lijst gaat maar door; en we hebben intussen connectors voor meer dan 30 systemen ontwikkeld.

AWARDS EN EXPERTISE