Het synchroniseren van uw Outlook-agenda met SharePoint is effectiever dan eenvoudigweg het importeren of delen van uw agenda op SharePoint zodat anderen deze kunnen zien. Beperkte sync-opties tussen verschillende versies van deze systemen hebben tot dusverre een dergelijke oplossing verhinderd. 

Met bi-directionele synchronisatie van agenda-afspraken weet u zeker dat iedereen altijd het meest recente informatie te zien krijgt. Dat komt omdat deze oplossing het mogelijk maakt voor diegene die comfortabel zijn in de Exchange / Outlook-omgeving om daar te blijven werken, terwijl teamleden die samenwerken in SharePoint toegang hebben tot dezelfde gedeelde agenda's en andere samenwerkingshulpmiddelen die ze nodig hebben om productief te blijven. 

CB SharePoint Exchange Sync maakt gebruik van de planningsassistent en stelt de organisator in staat om afspraakdetails, aanwezigen en meer bij te werken. Deelnemers kunnen vanuit elk systeem reageren. Zodra het kalenderitem is opgeslagen, wordt het gesynchroniseerd met Outlook / Exchange en SharePoint, of omgekeerd. 

Ondersteunde versies

  SharePoint 2013, 2016, or Online (O365)

  Exchange 2010, 2013, 2016 or Online (O365)

Kenmerken

Eén- of bi-directionele synchronisatie

Hoog niveau van beveiliging en integriteit van data

Ingebouwd mechanisme voor conflictenoplossing

Eenvoudig beheer

Start uw 30 dagen proefversie en begin met het synchroniseren van agenda-afspraken, taken, contacten en meer. De opzet is eenvoudig en ons team is er om u te ondersteunen.

Praat met ons over uw aangepaste vereisten - onze teams hebben ervaring met zelfs de meest complexe integratiescenario's.

Bekijk deze korte video met enkele voordelen van de werking van CB SharePoint Exchange Sync.

Deze organisaties, bedrijven en entiteiten in de publieke sector vertrouwen al op onze producten


Awards en expertise