Alles wat u moet weten over het 'stubben' van bestanden

  • Stubbing is een proces waarbij documenten, bestanden, mappen, e-mail en bijlagen een effectieve manier van uw CRM-systeem naar een documentbeheersysteem, zoals SharePoint, verplaatst worden.
  • Document 'stubbing' controleert en verplaatst automatisch geselecteerde CRM-items naar de aangewezen SharePoint-bibliotheek.
  • Hiermee kunt u niet alleen aanzienlijk kostenbesparend werken, maar kunt u ook de samenwerking binnen SharePoint stimuleren.

Verlaag uw CRM-opslagvereisten en -kosten, terwijl u uw documenten efficiënter beheert door CRM-documenten naar SharePoint te 'stubben'.

Stubbing wordt uitgevoerd als een dienst op achtergrond, waarbij de veranderingen in de CRM geüploade documenten in de gaten worden gehouden en die vervolgens worden verplaatst - of 'ge-stubbed' naar SharePoint. Een koppeling wordt toegevoegd aan uw CRM-systeem om de gegevens snel te kunnen ophalen, terwijl het bestand zelf veilig wordt opgeslagen in SharePoint.

U kunt het stopinterval instellen, dwz. hoe vaak items worden 'ge-stubbed' en beslissen wat er wordt afgebroken of wat niet. Daarom is het stubbing-process volledig aan te passen aan uw behoeften. Bovendien biedt de het flexibele opties voor documentstubbing en mapstructuur in SharePoint, zodat u kunt kiezen om automatisch mappen te maken, aangepaste paden in te stellen, bestanden te groeperen op entiteitstype en meer. Na een eenvoudige en duidelijke configuratie heeft de service weinig of geen permanent onderhoud nodig. 

Stubbing kan nu en in de toekomst echte voordelen bieden voor uw CRM-gegevensbeheer. CRM-systemen zijn niet gebouwd om alle klantgerelateerde documenten en bestanden op te slaan en de kosten van opslag in grote CRM-systemen, zoals Dynamics CRM, Salesforce, SugarCRM, zijn aanzienlijk. 

Bovendien, naarmate meer CRM-gebruikers meer documenten en e-mailbijlagen uploaden, nemen de opslagbehoeften exponentieel toe. 

Gelukkig nemen ook de mogelijkheden van documentbeheer in SharePoint toe. Daarom wordt het automatisch pushen van uw CRM-documenten, emails, bijlagen en andere entiteiten naar SharePoint een zekere hedging tegen toekomstige opslagkosten en biedt het veel extra voordelen in documentbeheer, evenals bedrijfsbreed samenwerken in SharePoint. 

Neem contact met ons op en laat ons een optimale stubbing-oplossing ontwerpen aangepast op uw unieke behoeften. 

Vermindert uw CRM opslagkost

Behoudt integriteit van uw documenten

Verbetert het e-mailbeheer

Verplaatst documenten naar meerdere SharePoint entiteiten

Bekijk de prijzen en lees over nog meer voordelen en functies van CB Sugar naar SharePoint Stubbing op onze productpagina. Of neem contact met ons op voor meer informatie over onze beproefde integratie-, migratie- en synchronisatie-oplossingen voor een breed scala aan populaire bedrijfsplatformen.

Deze organisaties, bedrijven en entiteiten in de publieke sector vertrouwen al op onze producten

Ondersteunde versies

  SugarCRM 7.6-7.11
  SugarCRM On-Premise
  SugarCRM On-Demand
  SugarCRM Online

  SharePoint 2013
  SharePoint 2016
  SharePoint online
  Office 365


AWARDS EN EXPERTISE